Vigtig nyhed!

12. oktober 2020

LEMPELSE AF KRAV

Billede af opråbstegn

Erhvervsstyrelsen har besluttet, at virksomhederne i KOMPETENCEFORSYNINGmidt (Akse 1) ikke længere udelukkende behøver at være vækstvirksomheder, hvis de rekrutteres efter den 17. juli 2020. Det er en lempelse af EU-programmet pga. Covid-19.

Det betyder, at I ikke behøver at efterspørge en vækststrategi længere (efter 17. juli), og vi ikke udelukkende kan medtage såkaldte vækstvirksomheder i projektet, men kan rekruttere alle med et behov for kompetenceudvikling. Men bemærk, at første besøg og underskreven partnerskabserklæring skal ligge efter 17. juli 2020 ellers gælder de oprindelige regler. Virk-midt kræver dog stadig et upload ved vækststrategi. Skabelon til upload kan findes her

Desuden skal kompetenceudviklingen heller ikke længere omfatte ”en betydende eller betydelig del” af virksomheden. Det vil sige kravet om antal medarbejdere pr. virksomheder bortfalder også.

Projektet er forlænget til den 31. marts 2021. Skemaer med de nye datoer ligger nu på hjemmesiden. Det er disse skemaer, som skal anvendes til timeregistrering for medarbejder - og deltager fra 1.oktober 2020. 

Link til ny timeregistrering for medarbejder

Link til ny timeregistrering for deltager

I vil få besked fra jeres LKS-koordinator om præcis, hvornår I skal være i mål med arbejdet og dokumentationen (formentlig inden vi går på juleferie) for det igangværende arbejde.

 

Er der spørgsmål, så ring til Annemarie eller Anders!

 

« Tilbage