Temahæfte 3

11. marts 2020

Det tredje temahæfte om KOMPETENCEFORSYNINGmidt er nu udkommet

Billede af temahæfte

Temahæfte 3 har fået titlen ”Partnerskabelse i praksis”. Find temahæftet her.

Center for arbejdsmarkedsforskning (CARMA), som udfører følgeforskning på projektet KOMPETENCEFORSYNINGmidt, har dermed forfattet det tredje ud af fire temahæfter, som Erhvervshus Midtjylland nu publicerer i relation til følgeforskningen og dens resultater.

I dette hæfte beskriver CARMA fokus på hvordan man tilrettelægger virksomhedskontakt og iværksætter fælles indsatser for kompetenceforsyning – det som også kaldes partnerskabelse.

Temahæfte 3 bringer desuden eksempler fra organiseringen af LKS-samarbejdet i Randers, Skanderborg og Ringkjøbing-Skjern kommune, hvorefter fire forskellige virksomheder præsenteres på baggrund af deres deltagelse i projektet.

Det første hæfte med titlen ”Kompetenceforsyning, partnerskabelse og følgeforskning” blev udgivet i september 2018, og er en overordnet introduktion til projektet, dets idé, røde tråd, organisering og de mange forskellige aktører. Temahæftet kan læses her

Det andet temahæfte, som blev udgivet i april 2019 kan læses via dette link. Titlen er "Grænsekrydsende samarbejde og partnerskabelse - hvorfor og hvordan?". 

« Tilbage