Opstartsproces

25. september 2017

På KOMPETENCEFORSYNINGmidt er der kørt en opstartsproces, som kulminerer med Kickoff seminar i Herning Kongrescenter.

En af de læringer, vi gjorde os i pilotprojektet er, at det er enormt vigtigt at lavet en ordentlig opstartsproces, således alle involverede parter er helt klare på, hvad projektet går ud på og hvornår man går i gang. Du kan læse mere om erfaringerne fra pilotprojektet i CARMAs følgeforskning Partnerskaber i støbeskeen her.

Det har vi valgt at have en stort fokus på i opstarten af KOMPETENCEFORSYNINGmidt 2.0. Til den opgave har vi haft hjælp af PLUSS Leadership, som dels har været rundt og interviewe en række personer, der deltog i pilotprojektet, men også har talt erfaringerne fra pilotprojektet igennem med operatøren. Med det afsæt lavede de så 9 workshops, som skulle klæde alle på til opgaverne i KOMPETENCEFORSYNINGmidt.

Vi har været rundt i de tre VEU-centerområder i tre omgange, hvor vi har talt om projektets røde tråd, diskuteret kommissorier og projektorganisering. Det har vi gjort på styregruppeniveau, på arbejdsgruppe niveau samt på en fælles dag, hvor både styre- og arbejdsgruppemedlemmer deltog.

Vi synes, vi havde nogle rigtig gode dage, hvor alle var enormt engagerede og havde en god tilgang til arbejdet. Både på styregruppe og arbejdsgruppe niveau blev der arbejdet konstruktivt og intensivt med de opgaver PLUSS stillede på workshopene.

Det arbejde, der er lavet på workshoppene, skal danne grundlag for at vi får endnu bedre erfaringer med samarbejde på tværs af de tre politikområder; beskæftigelse, uddannelse og erhvervsservice. Det arbejde glæder vi os meget til at være en del af i de kommende tre år.

« Tilbage

keyboard_arrow_up