Opstart af nyt projekt

31. august 2018

Den 1. september 2018 går startskuddet til et nyt projekt under KOMPETENCEFORSYNINGmidt.

Projektet hedder Erhvervsfaglige kompetencer og skal sammen med det allerede kørende projekt - Vækstrettet kompetenceudvikling - danne baggrund for kompetenceudvikling på flere måder i små og mellemstore private virksomheder.

Projektet Erhvervsfaglige kompetencer tilfører KOMPETENCEFORSYNINGmidt muligheden for at hjælpe virksomheder og medarbejdere med at komme i mål med formelle kompetencer.

Det vil sige, at projektet understøtter alt arbejde, som sigter mod at medarbejdere, og evt. efterspurgte ledige, får et formelt kompetenceløft og gennemfører en erhvervsuddannelse eller en videregående uddannelse

Projektet er støttet af Den Europæiske Socialfond og Region Midtjylland på prioriteringsakse 4.2.B. Erhvervsuddannelse til voksne og videregående uddannelse, og løber indtil juni 2021.

Begge projekter gennemføres i de lokalt koordinerende samarbejder (LKS) og det nye projekt bliver derfor endnu et redskab i samarbejdet mellem uddannelses-, erhvervs- og beskæftigelsessystemet i forbindelse med deres samarbejde om at afdække og afhjælpe de behov, som regionens virksomheder har primært i forbindelse med mangel på kompetencer.

Væksthus Midtjylland inviterer til informationsmøde torsdag den 13. september 2018 kl. 13:00-14:30 i Innovatorium, Birk Centerpark. Lokale: "UTZON HUSET", stueetagen. 

Tilmelding til ae@vhmidtjylland.dk inden den 10. september.

« Tilbage

keyboard_arrow_up